Incheckning för gym/pass

Ladda hem appen M3Fit Member till din smartphone.
Det är med den du kommer boka din plats för olika pass, checka in vid yttre porten samt in till gymmet.
Du anmäler även din ankomst för att deltaga på den bokning du gjort i appen tidigare.

Du som ny kund:
Registrerar dig med personuppgifter samt får tillgång till inloggningsuppgifter till appen M3 Fit Member, detta sker i receptionen på Vital alternativt kan du bli medlem/köp av kort direkt här genom att klicka på fliken Bli medlem direkt/Prislista" i menyn eller skapa en profil direkt via appen direkt.

Registrerad kund:
Saknar du inloggningsuppgifter för appen M3Fit Member erhålls den i receptionen på Vital alternativt kontaktar du oss genom att klicka på fliken "kontakt" här på hemsidan så hjälper vi till med detta.

Logga in i M3Fit Member app:
Du loggar in med din valda epost och lösenord, den 4 siffriga pinkod du registrerat hos oss.

Inloggad:
Nu kan du börja använda appen för köp av medlemskap, låsa upp entredörrar, se schema för pass, boka pass, checka in på gymmet, registrera din ankomst för bokat pass, se statistik på din träning, se vilket medlemskap och giltighetstid du har samt en mängd mer funktioner.

GYM

Öppna appen M3Fit Member när du kommer till Vitals yttre entre för att checka in genom att skanna av din QR kod som du finner i appen under dörr ikonen. Upprepa scanning vid entre för gymmet. 
Detta ska alltid göras oavsett om gymmet är bemannat eller ej. När du tränat klart ska du checka ut genom att scanna den QR kod som är placerad på insidan av gymmets entredörr.

PASS

Öppna appen M3Fit Member när du kommer till Vitals yttre entre för att checka in genom att skanna av din QR kod som du finner i appen under dörr ikonen. När du kommer in i lobbyn för grupp/spinn pass checkar du in för att registrera din ankomst. 
Detta görs genom att klicka på dörrikonen i appen där du väljer att scanna av den QR kod du finner i lobbyn med din smartphone.